Архів подій

[14-11-2014]

2 Львівський Медіафорум

13-14 листопада на «Арені-Львів» відбулась подія, яка зібрала понад 500 журналістів. Темою форуму стали – «Війна. Політика. Корупція. Медіа: гравець чи інструмент». На форум спікери приїхали із 7 країн світу: України, Данії, США, Польщі, Білорусі, Росії та Німеччини.

читати далі
[25-04-2014]

Весняний діловий форум

У Львові 25 квітня вшосте відкрився Весняний діловий форум, учасники якого обговорили актуальні питання соціально-економічної ситуації в країні, проведення економічних реформ, питання інвестиційної привабливості й клімату.

читати далі
[28-03-2014]

ІІ Форум місцевого самоврядування

27-28 березня у Львові відбувся ІІ Форум місцевого самоврядування України, який зібрав разом понад 180 осіб: керівників органів місцевого самоврядування України, їх асоціацій, представників відповідних центральних органів влади, українських та іноземних фахівців у цій галузі, представників дипломатичного корпусу, міжнародних організацій і, зокрема, Ради Європи.

читати далі
[31-07-2013]

День міста Володимир-Волинськ

Кожні останні вихідні липня Володимир-Волинськ святкує день міста. Цього року йому виповнилось 1025 років.

читати далі
[20-05-2013]

Система "Круглий стіл"

Пропонуємо Вашій увазі комплексне рішення по технічному забезпеченню "круглих столів" відео та аудіо обладнанням

читати далі
[18-03-2013]

Партнерська конференція компанії Canon

18 березня у м. Львові в готелі "Дністер" відбулась партнерська конференція компанії Canon

читати далі
[11-02-2013]

На Львівщині та Івано-Франківщині відбулись наукові семінари по видобутку природного газу зі сланцевих порід

Протягом двох тижнів у Львівській (Миколаїв, Кам'янка-Бузька, Буcьк) та Івано-Франківській (Тлумач, Тисмениця, Рогатин, Галич) областях відбувались інформаційно-роз'яснювальні семінари для сільських і селищних голів, представників районної влади та громадськості на тему "Видобуток природного газу зі сланцевих порід".

читати далі
[19-12-2012]

XII Міжнародний джазовий фестиваль Jazz Bez

«Jazz Bez» - транскордонний музичний марафон, котрий щороку єднає довкола джазу десятки виконавців та тисячі слухачів із культурних центрів України і Польщі

читати далі
[28-11-2012]

IV Туристичний форум "Перемагай з Левом!"

Упродовж двох днів, 21 та 22 листопада, у Львові на туристичному форумі “Перемагай з Левом!” зібрались провідні туристичні експерти з Європи та України, щоб обговорити два найбільш перспективні на сьогодні напрямки туризму: діловий туризм та організація мега-подій.

читати далі