2 Львівський Медіафорум

13-14 листопада на «Арені-Львів» відбулась подія, яка зібрала понад 500 журналістів. Темою форуму стали – «Війна. Політика. Корупція. Медіа: гравець чи інструмент». На форум спікери приїхали із 7 країн світу: України, Данії, США, Польщі, Білорусі, Росії та Німеччини.
Відтак, у перший день, 13 листопада, відбулись дискусії: «Ціна втраченої можливості: що станеться, якщо медіа не стануть незалежними і професійними?»; «Хто прорве інформаційну стіну Путіна?», «Журналісти в політиці – свої серед чужих?», та інші.
Другий день форуму присвятили обговоренню етичних засад у журналістиці, дискусії «Медіа проти корупції», обговоренню України у закордонних ЗМІ.
Організаторами Львівського Медіафоруму були: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики Українського католицького університету.
Партнерами Львівського Медіафоруму 2014 виступили: Представництво ЄС в Україні; посольство США; «MYMEDIA»; Міжнародний фонд «Відродження».
Медіапартнери: «Телекритика», «Медіабізнес».
У травні 2013 року Львівський Медіафорум відбувся вперше. Основна тема – «Куди рухаються медіа світу і чи встигне за ними Україна?». Перший Форум відвідало понад 400 учасників.

Послуги, які надала компанія "Медіа Львів":

Велика зала:
- система синхронного перекладу на 600 осіб
- проекційний екран 3х4 м. та мультимедійний проектор потужністю 5500 Лм
- 3 системи озвучення для рівномірного розподілу звуку
- 6 конференц-мікрофонів для президії
- 4 радіомікрофони для запитань залу

Мала зала:
- проекційний екран 250х250 см. з мультимедійним проектором 3000 Лм
- система озвучення потужністю 250 Вт
- 1 радіомікрофон
- 3 конференц-мікрофони

Окремо було встановлено систему озвучення потужністю 500 Вт в обідню залу, для забезпечення фонової музики.