IV Туристичний форум "Перемагай з Левом!"

Упродовж двох днів, 21 та 22 листопада, у Львові на туристичному форумі “Перемагай з Левом!” зібрались провідні туристичні експерти з Європи та України, щоб обговорити два найбільш перспективні на сьогодні напрямки туризму: діловий туризм та організація мега-подій.

Цей форум відбувався  вже четвертий рік поспіль, а цього року його учасниками стали понад 200 осіб з 10 країн світу - представників туристичної галузі з цілої України та закордону. Всі вони мали нагоду почути доповіді фахівців з різних європейських міст, зокрема, Барселони, Лондона, Генуї, Берліна, про те, як ці міста стали провідними туристичними центрами світу.
“Завдяки нашій співпраці з European Cities Marketing нам вдалось зібрати у Львові, насправді, найкращих практиків у галузі туризму. Я переконана, що їх досвід, досвід розвитку туризму у містах, які вони представляли, принесе користь всім тим, хто взяв участь у нашому Форумі та сприятиме розвитку туризму в Україні”, - зазначила організатор туристичного форуму “Перемагай з Левом!” Оксана Сидор.
Програма Форуму складалась з двох паралельних сесій, окрім обговорення питань ділового туризму та організації мега-подій, учасники слухали та дискутували про успішний досвід організації туристично-інформаційних центрів у різних містах України та Європи. Слід зазначити, що участь у Форумі взяли представники практично всіх українських міст, де діють туристично-інформаційні центри.
Також учасники Форуму у Львові одними з перших почули результати, які отримав Лондон завдяки проведенню в місті такої мега-події як Олімпійські ігри. Головною тезою цього виступу було те, що не завжди користь для міста від проведення масштабних подій приходить одразу.
“Реалії 2012 року щодо кількості відвідувачів, глядачів, тощо різко відрізнялися від прогнозів, навіть, 2011 року в гіршу сторону. Але ж ми отримуємо користь протягом 10 років, а не одразу! Ми забуваємо, що 20 років тому Барселона не була туристичним містом. Вони розвинули авіасполучення, використали спадок від Олімпіади 1992 року, створили середземноморські пляжі і зараз є провідним туристичним містом”, - зазначив Нік Ґрінфілд, голова відділу зв’язків з туроператорами Європейської асоціації туроператорів.
Організатори обіцяють, що такий туристичний форум відбуватиметься у Львові і надалі, та буде ще більшим за своїми масштабами. Адже Форум - це не лише місце, де фахівці у галузі туризму діляться досвідом, але й також місце, де представники туристичної галузі мають нагоду розпочати співпрацю з міжнародними партнерами.

Послуги, які надала компанія "Медіа Львів":
1. Великий конференц-зал: прямий проекційний екран 3х4 м., проектор Sanyo 4500 Лм., система озвучення потужністю 1 кВт, 2 гарнітурних мікрофони, 2 радіомікрофони, ноутбук, презентер, радіо система синхронного перекладу на 120 осіб (2 мови).
2. Малий конференц-зал (президентський скайбокс): інфрачервона система синхронного перекладу на 45 осіб (2 мови), система озвучення потужністю 150 Вт, 2 конференц мікрофони, 1 радіомікрофон, ноутбук, презентер. 

Джерело: congress.lviv.ua