7 Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації

7 Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації «Принципи доказової медицини в імплантології», що зібрала провідних світових та українських фахівців, стала достойною відповіддю на непрості виклики часу. Щоб поділитися досвідом, послухати колег та подискутувати до гостинного весняного Львова завітали понад 1000 провідних стоматологів з Німеччини, Канади, Литви, Польщі, Іспанії, Італії, Ізраїлю, Швейцарії, Франції, Білорусі, України та інших країн. А масштабність заходу підтвердило місце проведення — комплекс «Арена Львів».

Змістовна та інформаційно насичена програма конференції передбачала роботу чотирьох симпозіумів — імплантологів; стоматологів-ортопедів та зубних техніків; зубних гігієністів та асистентів стоматолога; молодих вчених та лікарів, однак зважаючи на непрості реалії, вперше у рамках конференції відбувся Симпозіум «Особливості надання стоматологічної допомоги та реабілітації пацієнтів з ураженнями щелепно-лицевої ділянки в умовах проведення бойових дій». З огляду на гостру необхідність реформ у сфері освіти знаковим стало проведення в рамках конференції пре-конгресу «Навчання пародонтології та імплантології в додипломній та післядипломній освіті». Голова оргкомітету конференції М. Угрин (Україна) та співголови наукового комітету Я. Заблоцький (Україна) та Ш. Малєве (Бельгія) сконцентрували увагу доповідачів на темі доказової медицини.

Чудовою можливістю для освоєння нових практичних навичок стали актуальні майстер-класи від провідних компаній та досвідчених світових і українських фахівців «Geistlich Biomaterials» (М. Беретта, Італія та М. Санц, Іспанія, О. Штука, Україна), «BTI Human Technology» (У. Гамбарелла, Італія), «Імплантісс Інститут» (А. Сімонп’єрі, Франція), «SisoMM.com» (І. Опанасок, А. Сюма, Україна) та ін.Супутня спеціалізована виставка дала компаніям-виробникам, стоматологічним центрам та видавцям виняткову можливість представити свою продукції, а учасникам конференції — максимально ефективно використати перерви між науковими доповідями.

7 Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації «Принципи доказової медицини в імплантології» успішно завершила роботу, підтвердивши готовність стоматологів об’єднуватися для вирішення актуальних проблем. У програмі конференції знайшли відображення результати останніх досліджень, наукові і практичні досягнення провідних світових та українських фахівців. Учасники та доповідачі, а також експоненти були захоплені високим рівнем організації, чудовою нагодою провести час із друзями та колегами, урочистістю відкриття та феєричністю гала-вечора!

Послуги, які надала компанія "Медіа Львів":

23 квітня - г. "Супутник", Конгрес молодих вчених:
- туристична система (1 передавач та 5 приймачів) для перекладу
- відеокамера HD для запису

23 квітня - г. "Дністер", тренінги та майстер-класи:
- 2 проектори формату  HD
- відеокамера HD для запису

24-25 квітня - Арена Львів, Медіацентр:
- ІЧ система синхронного перекладу на 450 осіб 
- 2 настільні кабіни перекладачів

24-25 квітня - Арена Львів, Прес-центр:
- ІЧ система синхронного перекладу на 200 осіб 
- 2 настільні кабіни перекладачів
- 1 мультимедійний проектор потужністю 5000 Лм
- 1 проекційний екран 3х4 метри (пряма проекція)
- 1 система озвучення потужністю 1000 Вт
- 3 радіомікрофони
- 1 радіомікрофон - гарнітура
- 1 ноутбук з перемикачем слайдів

24-25 квітня - Арена Львів, 4 рівень:
- 1 мультимедійний HD проектор, потужністю 3000 Лм
- 1 проекційний екран 3х2 метри
- 1 система озвучення потужністю 500 Вт
- 3 радіомікрофони
- 1 ноутбук з перемикачем слайдів

24-25 квітня - Арена Львів, Ресторан:
- 2 дисплеї розміру 42" на підставці
- 1 портативна система озвучення потужністю 150 Вт
- 1 радіомікрофон

25 квітня - Арена Львів, 2-ий Прес-центр:
- 1 система озвучення потужністю 500 Вт
- 2 радіомікрофони 
- 1 проекційний екран 3х4 метри