Архів подій

[28-09-2011]

Візит Мішеля Платіні до Львова

27 вересня до Львова з робочим візитом завітав президент УЄФА Мішель Платіні. В рамках цього візиту офіційна делегація відвідала будівництво нового аеродрому, аеровокзалу "Львів" та стадіону.

читати далі
[21-10-2010]

Технічне забезпечення "Днів Швеції у Львові"

14 жовтня, у Львові офіційно відкрилися Дні Швеції, у рамках яких у Львові перебував Посол Швеції в Україні Стефан Гуллгрен.
Як повідомив на прес-конференції заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів, організаторами події є Посольство Швеції в Україні та Шведська торгова рада, а основною метою заходу є сприяння розвитку інвестиційної діяльності між бізнесовими колами двох країн та популяризація шведської культури у Львові та на Україні загалом.

читати далі
[02-06-2010]

Технічне забезпечення засідання Ради регіонів у Львові

У Львові завершилося засідання Ради регіонів при Президентові України. Наступного разу Рада регіонів засідатиме у Криму. Про це Президент Віктор Янукович сказав сьогодні на засіданні Ради регіонів у Львові.

читати далі
[12-04-2010]

Технічне забезпечення візиту президента УЄФА Мішеля Платіні у Львові

     До Львова з робочим візитом прибула делегація УЄФА на чолі із президентом УЄФА Мішелем Платіні. До Львова також прибули президент ФФУ Григорій Суркіс та директор ТОВ "МОК "Євро -2012 Україна" Маркіян Лубківський. Зустріли делегацію УЄФА міський голова Львова Андрій Садовий та голова Львівської ОДА Микола Кміть. 

читати далі
[29-01-2010]

Технічне забезпечення фестивалю "Наше Різдво 2010"

     Вже втретє Головне Різдвяне Шоу країни відкриває свої двері на казкове свято! З Києва фестиваль «Наше Різдво» вирушив до Львова, розширюючи свої рамки та представив три музичні напрямки: джаз, рок та академічний хоровий спів.

читати далі
[07-12-2009]

Дев’ятий міжнародний фестиваль "Jazz Bez"

Кожного року у Львові на початку грудня падає перший сніг і кожного року "Jazz Bez" розширює свої межі у часі та просторі.

читати далі