Технічне забезпечення візиту президента УЄФА Мішеля Платіні у Львові

     До Львова з робочим візитом прибула делегація УЄФА на чолі із президентом УЄФА Мішелем Платіні. До Львова також прибули президент ФФУ Григорій Суркіс та директор ТОВ "МОК "Євро -2012 Україна" Маркіян Лубківський. Зустріли делегацію УЄФА міський голова Львова Андрій Садовий та голова Львівської ОДА Микола Кміть. 
     Мішель Платіні оглянув будівництво нової злітно-посадкової смуги у ДП "Міжнародний аеропорт Львів", ознайомився із перебігом робіт на будівельному майданчику стадіону до Євро -2012 та взяв участь у презентації Львова в рамках Євро -2012, що відбулась у Палаці Потоцьких.
     Після огляду об'єктів у Львові Мішель Платіні відбув у Донецьк для ознайомлення із підготовкою інфраструктури міста до Євро -2012.

Послуги, які надала компанія Медіа Львів:
1. Презентація Львова: інфрачервоний синхронний переклад (3 мови -українська, англійська, французька) на 50 осіб, система озвучення потужністю 200 Вт, 2 радіомікрофони.
2. Прес-конференція:  інфрачервоний синхронний переклад (3 мови -українська, англійська, французька) на 50 осіб, система озвучення потужністю 500 Вт, 1 радіомікрофон, 2 конференц мікрофони. 

Джерело: www.zaxid.net