Технічне забезпечення фестивалю "Наше Різдво 2010"

     Вже втретє Головне Різдвяне Шоу країни відкриває свої двері на казкове свято! З Києва фестиваль «Наше Різдво» вирушив до Львова, розширюючи свої рамки та представив три музичні напрямки: джаз, рок та академічний хоровий спів.
     Сучасне театралізоване шоу і водночас казкове Святвечірнє дійство відновило різдвяні традиції України, якими кожен українець, незалежно від національності та місця проживання, може пишатися у сучасному світі, відчуваючи гордість за власне походження, повагу до своєї культурної спадщини.
     ІІІ-й фестиваль Наше Різдво відбувся у Львові, куди організатори запросили всіх бажаючих зі всієї України. Таким чином гості фестивалю, які приїхали з інших міст зробили собі подвійний подарунок - вони не тільки відвідали сам фестиваль, а й мали нагоду відвідати чарівний, різдвяний Львів.
     Концерти, що відбулися в Оперному театрі своїм розмахом та дивовижним різдвяним святковим настроєм задовольнили навіть найвибагливішу та найперебірливішу публіку.
     Величезний, на довжину всієї сцени екран, спеціально розроблені відеоінсталяції та мультиплікаційне оформлення відповідне до кожного музичного номеру, спецефекти, та несподівані телевізійні інтерактивні включення, телепортації, які по-справжньому переноситимуть учасників «Нашого Різдва» в різні куточки міста! Одним словом, глядачу ми забезпечили справжнє сучасне високотехнологічне диво!
     Постійні ведучі шоу – Ангел та Чорт (О.Положинський та О.Ступка). Саме з ними відбувалися найцікавіші події, саме вони, як безпосередні свідки подій розповідали дивовижну Різдвяну Історію і саме вони допомогли зануритись в чарівну львівську різдвяну атмосферу!
     Музичне наповнення фестивалю готувалося його учасникам спеціально для «Нашого Різдва». Саме ця музика створила різдвяний настрій! 

     Цього року глядачам колядували:
Сашко Положинський у ролі Ангела
Остап Ступка у ролі Чорта
Тарас Чубай та гурт «Плач Єремії»
Вокальна формація «Піккардійська терція»
Гурт «Тартак»
Гурт «Кому вниз»
Хорова капела «Дударик»
Гурт «Дивні»
Квартет «Віртуози Львова»
Олег Лихач
Гурт «Бай»

Послуги, які надала компанія Медіа Львів:
1. Вставновлення екрану зворотньої проекції 10х4 м.
2. Зведення картинки двома проекторами, потужністю 10000 Люмен кожен (Загальний світловий потік складав 20000 Люмен)

Джерело: nasherizdvo.com