ІІ Форум місцевого самоврядування

27-28 березня у Львові відбувся ІІ Форум місцевого самоврядування України, який зібрав разом понад 180 осіб: керівників органів місцевого самоврядування України, їх асоціацій, представників відповідних центральних органів влади, українських та іноземних фахівців у цій галузі, представників дипломатичного корпусу, міжнародних організацій і, зокрема, Ради Європи.
Форум зосередився на таких темах як реформа місцевого самоврядування, діалог органів влади з представниками громадянського суспільства, електронне урядування, місцевий економічний розвиток, фінансові можливості місцевого самоврядування та містобудівна політика.
«Самоврядування – це один із фундаментів демократії, бо дає можливість формувати лідерів, систему, відповідальність людей». «Місцеве самоврядування – це локомотив, який може вивести Україну на нову орбіту розвитку». Ці вислови голови Представництва Європейського Союзу в Україні, посла Яна ТОМБІНСЬКІ та Львівського міського голови Андрія Садового стали лейтмотивом цьогорічного Форуму.

Послуги, які надала компанія "Медіа Львів":
Конференц-зал:
- система синхронного перекладу на 200 осіб, переклад англійська-українська
- 2 системи озвучення потужністю 650 Вт
- 1 конференц-мікрофон та 8 радіомікрофонів

Зал для прес-конференції:
- система синхронного перекладу на 50 осіб, переклад англійська-українська
- система озвучення потужністю 150 Вт
- 2 радіомікрофони

Джерело: www.slg-coe.org.ua