На Львівщині та Івано-Франківщині відбулись наукові семінари по видобутку природного газу зі сланцевих порід

Протягом двох тижнів у Львівській (Миколаїв, Кам'янка-Бузька, Буcьк) та Івано-Франківській (Тлумач, Тисмениця, Рогатин, Галич) областях відбувались інформаційно-роз'яснювальні семінари для сільських і селищних голів, представників районної влади та громадськості на тему "Видобуток природного газу зі сланцевих порід".
На заході були присутні регіональний менеджер ТОВ "Шеврон Україна" Пітер Кларк, представник компанії в Україні Валерій Лебега, професор Пенсильванського університету Томас Мерфі, професор університету AGH в Кракові Станіслав Нейдж.
Під час семінару присутні переглянули відеоролик про сланцевий газ, заслухали доповіді про нові технологічні розробки в його добуванні, основні напрямки політики компанії Chevron з охорони навколишнього природного середовища, доступності водних ресурсів в західних областях України, досвіди США та Польщі в розробці сланцевого газу.

Пропонуємо Вашій увазі переглянути відеоролик про видобуток природного газу зі сланцевих порід:


Послуги, які надала компанія "Медіа Львів":
Наша компанія забезпечувала технічну підтримку даного заходу в усіх містах, та надала послуги по оренді:
1. Система синхронного перекладу на 130 осіб (кабіна перекладача, пульт перекладача, 130 приймачів з навушниками, 3 антени)
2. Система озвучення потужністю 500 Вт (колонки 2х250 Вт, 8-канальний мікшерний пульт, підсилювач, 2 радіомікрофони, 4 конференц-мікрофони).

Джерело: day.kiev.ua