XII Міжнародний джазовий фестиваль Jazz Bez

«Jazz Bez» - транскордонний музичний марафон, котрий щороку єднає довкола джазу десятки виконавців та тисячі слухачів із культурних центрів України і Польщі. «Jazz Bez» є найбільш масштабним, тривалим та досвідченим джазовим фестивалем України. Від початку фестивалю у 2001 році у Львові та Перемишлі, джазова федерація розрослася вже на п'ятнадцять міст, відбулися сотні концертів, на фестивалі утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «Jazz Bez» перейшла за тисячу. 
Вже дванадцять років поспіль, незважаючи на жодні територіальні розмежування та умовності, «Jazz Bez»  приносить радість меломанам, об'єднує організаторів з різних міст, провокує публіку до роздумів, а музикантів - до пошуку нових відтінків джазу та експериментів.  
Родзинкою фестивалю «Jazz Bez» є поєднання максимальної кількості джазових стилів: swing, fusion, bebop, jazz rock, funk, cool, free jazz... 
Упродовж фестивалю джазувало більше 100 музикантів зі  США, Канади, Ізраїлю, Німеччини, Швейцарії, Великобританії, Португалії, Росії, Литви, Словаччини, Польщі та України.
Компанія "Медіа Львів" щорічно виступає технічним партнером цього заходу надаючи послуги відтворення відео та фото на великому проекційному екрані 3х4 м, за допомогою мультимедійного проектора потужністю 2600 Лм. 

Джерело: dzyga.com
Джерело фото: afishalviv.net