Технічне забезпечення міжнародної конференції в Ужгороді

     Науково-практична конференція « Сталий розвиток Карпат та інших гірських регіонів Європи», що проходила в м. Ужгород, ще раз привернула увагу широких кіл політичних, державних, наукових та громадських діячів України та ближнього зарубіжжя до питань соціально-економічного розвитку Карпат, збереження екосистем гір, протидії природним та техногенним катастрофам тощо.
     Активну участь у роботі конференції взяла делегація Мінприроди України, на чолі з заступником Міністра М.Томахіним. У своїй доповіді, присвяченій Карпатській конвенції як правовій основі сталого розвитку Карпат та охорони їх природного різноманіття, заступник Міністра зазначив, що Мінприроди за підтримки Уряду України проводяться довгострокові науково-дослідні роботи щодо збереження та відтворення букових пралісів, розроблення і впровадження заходів зі збереження популяції бурого ведмедя та зубра, ведення державних кадастрів рослинного та тваринного світу. Міністерство завжди приділяло і приділяє  значну увагу Карпатському регіону. Зокрема, з метою поліпшення екологічної ситуації в регіоні, Міністр Микола Злочевський взяв  під особистий контроль повне вивезення із Закарпаття преміксу.


Послуги, які надала компанія "Медіа Львів":
Встановлення інфрачервоної системи синхронного перекладу WilliamsSound на 150 осіб ( 5 мов: українська, англійська, румунська, словацька, угорська, 4 антени, 4 кабіни перекладачів)



Джерело: http://www.kmu.gov.ua