3 Україно-польський "Фестиваль Партнерства"

Уже третій рік поспіль в осінньому Львові відбувся українсько-польський «Фестиваль Партнерства».  

Цей фестиваль створено задля розвитку українсько-польської культурної співпраці, презентації мистецького життя польських міст та воєводств, a також господарів – міста Львова та Львівської області. Мета фестивалю – звернути увагу українців та поляків на дуже великий доробок співпраці Львова та Львівщини з польськими партнерами, яка є прикладом європейського добросусідства. 

Фестиваль було ініційовано Генеральним Консульством Республіки Польща у Львові 2012 року. Цього року ідея фестивалю стала актуальною, як ніколи. Стосунки України і Польщі за останній час показали, що друзі пізнаються в біді, а підтримка польського народу як під час революції, так і під час війни стала для українців неоціненною. 

Цього разу у зв’язку із трагічним становищем, в якому опинилась України, організатори фестивалю вирішили відмовитися від святкових концертів на великій сцені, а натомість більше уваги присвятити ознайомленню із досвідом польських реформ та нинішнього функціонування сфери культури. Події фестивалю розосередились всім містом.


Послуги, які надала компанія "Медіа Львів":

-система синхронного перекладу на 40 осіб

- система озвучення потужністю 250 Вт

- 6 радіомікрофонів для круглого столу