Технічне забезпечення дитячого форуму видавців

     "Говорять, що діти - наше майбутнє, але зараз можна сказати й інше: ми - майбутнє дітей: те, як ми їх виховуємо, яку книжку ми їм даємо читати, як ми їх навчимо, - таке у нас і буде майбутнє", - зазначила Олександра Коваль.
     За її словами, програма Фестивалю насичена різними подіями, серед них - літературні дискусії, творчі зустрічі з письменниками та зірками, дебати. Протягом трьох днів у Львові відбуватиметься чимало презентацій книг, конкурсів, вікторин та майстер-класів.
     Найкращими книгами "Форум видавців - дітям 2009" у номінації "Книжка для найменших" названо книгу "Видавництва Старого Лева" - Мар’яни Савки "Чи в бабуїна є бабуся?", у номінації "Книга, яку варту читати" - "Час настав" Костянтина Матвієнка, видавництво "Теза", у номінації "Я пізнаю світ" виграла книжка "Статеве дозрівання до 16р." видавництва "Пегас", гран-прі визначено не було.
     "Якось так непомітно від великого книжкового Форуму відбрунькувався Форум видавців - дітям", який тепер відбувається цілком окремою подією. Добрих книжок і добрих вражень" , - побажав найменшим читачам львівський міський голова Андрій Садовий.
     8 травня у Львові у межах соціальної ініціативи "Книга творить Людину - Людина творить Країну" лідер гурту ОЕ Святослав Вакарчук візьме участь у Фестивалі дитячого читання "Форум видавців - дітям".

Послуги, які надала компанія "Медіа Львів":
Система синхронного перекладу (1 кабіна перекладача, 1 мова, 80 приймачів), комплекс озвучення Crown, 1 радіомікрофон, 4 мікрофони на гнучкій ніжці (дискусійна система)

Джерело: www.zaxid.net