Технічне забезпечення вечора пам'яті Квітки Цісик

     У Львові вшанували пам'ять відомої співачки українського походження Квітки Цісик. В п’ятницю, 3 квітня о 18:00 годині на сцені Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької відбувався вечір-спогад пам’яті Квітки Цісик. Вечір був першим українсько-американським проектом високого рівня, присвячений Квітці Цісик в Україні. Захід відбудеться за сприяння Міністерства культури і туризму України та Української Американської Координаційної Ради. В жовтні минулого року вечір пам’яті відомої співачки відбувся в Києві в Українському Домі.
     До Львова на вечір пам’яті Квітки Цісик приїхали  Міністр культури і туризму України Василь Вовкун, державні та культурні діячі, представники дипломатичного корпусу. Участь в цьому ексклюзивному камерному вечорі взяли видатні співаки Ніна Матвієнко, Іван Попович, Віктор Павлик, солістка Львівської Національної Опери ім. Соломії Крушельницької, заслужена артистка України Любов Качала та багато інших артистів.
     «Цей вечір – унікальний прецедент пишання видатними вихідцями з України, що поширюють та відстоюють позитивний імідж України прикладом усього свого героїчного життя і творчості. Водночас це перший україно-американський проект такого високого рівня, присвячений Квітці Цісик в Україні - країні її походження, де вона була лише раз – у 1983 р. і мріяла проїхатися з концертним туром Незалежною Україною», – повідомили організатори вечора.
     Частину коштів, зібраних від продажу квитків, буде передано на рахунок Благодійного фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї у рамках міжнародної програми «Разом проти раку молочної залози».

Послуги, які надала компанія Медіа Львів:
1. Відображення інформації на сцені: екран 3х 4 м, проектор (5500 Лм), ноутбук.
2. Відображення інформації в холі театру: плазмова панель (Nec 42", підставка на підлогу), колонки, DVD програвач.

Дізнатись більше про Квітку Цісик

Джерело: www.city-adm.lviv.ua, www.daily.lviv.ua