Технічне забезпечення виставки "Швейцарський дизайн у Голівуді"

     У Львові 2 червня у Львівському палаці мистецтв о розпочала роботу виставка "Швейцарський дизайн у Голівуді" з музею Maison d’Ailleurs, яка демонструє внесок швейцарських митців у дизайн та цифрові образи у фільмах і комп’ютерних іграх у всьому світі.
     Експозиція складається із 34 інформаційних панелей та п’яти аудіовізуальних презентацій, які представляють таких художників: Г.Р. Гігер ("Чужий"), Дік Феран ("Хелбой"), Надя Боначіна ("Лісова братва"), Сімон Крістен ( "Рататуй"), Наташа Дево ( "Пірати Карибського моря ІІ"), Алекс Онгаро ( "Бі-Муві"), Сімон Отто ("Змивайся"), Брігіт Вюст ( "Кінг-Конг").
     З відкриттям виставки "Швейцарський дизайн у Голлівуді" почне свою роботу в Україні новий Варшавський регіональний офіс Швейцарської художньої ради "Pro Helvetіa".
     Як розповів під час прес-конференції директор музею Maison d’Ailleurs Патрік Гігер, йому завжди було цікаво приїхати до Львова, оскільки багато чув про наше місто, яке насичене середньовічною історією: "Я вивчав середньовічну історію. Наш музей вміщує експонати-техніку, яку власне використовують для створення спецефектів у фільмах".

Спеціалісти компанії "Медіа Львів" здійснили встановлення технічних засобів та ослуговування церемонії відкриття виставки.
Обладнання, яке було встановлене на відкритті: екран на тринозі Draper Consul, проектор, портативний комплекс озвучення Fender, радіомікрофонна система.

Джерело: www.zaxid.net