Технічне забезпечення міжнародної конференції „Україна у сучасному вимірі транскордонного співробітництва. Нові можливості для регіонів”

     21-22 травня в Ужгороді відбулась міжнародна конференція „Україна у сучасному вимірі транскордонного співробітництва. Нові можливості для регіонів”. Тематика конференції - участь України у транскордонному співробітництві, основні течії та тенденції розвитку малого прикордонного руху, можливості спрощення процедури перетину кордону для людей, товарів та послуг у прикордонних зонах, використання можливостей для розвитку туристичної та інших галузей тощо.
     Конференцію провели Інститут політичної освіти, Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування та Комітет Верховної Ради України з питань європейської інтеграції спільно з Фондом Едуардо Фрея (Нідерланди) за підтримки Європейської Асоціації транскордонного співробітництва (ЄС).
     Участь у конференції взяли представники Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Секретаріату Президента України, політичних партій, всеукраїнських громадських організацій, депутати обласних рад, експерти, представники Чернівецької, Одеської, Вінницької, Закарпатської, Волинської областей, а також представники тих регіонів Польщі, Словаччини, Угорщини, Румунії, Молдови, які входять до Європейської асоціації транскордонного співробітництва - головної європейської інституції з налагодження зв’язків у транскордонному співробітництві країн Європи.

Послуги, які надала компанія Медіа Львів:
Система синхронного перекладу (1 кабіна, 1 мова, 80 приймачів), 2 радіомікрофони, портативна система озвучення Fender, 2 ноутбуки (запис звуку)

Джерело: www.zaxid.net