Радіостанція Midland G7 XTR

Midland G7 XTR - це ефективне рішення як для професіоналів, яким необхідно підтримувати надійний та якісний зв'язок з колегами (готелі, супермаркети, відкриті території, обслуговування заходів, тощо), так і для любителів, які бажають залишатись на контакті з друзями (подорож в гори, лижні тури).

Перевагами портативних радіостанцій над мобільним зв'язком є:
-Висока оперативність: не потрібно набирати номер мобільного або очікувати відповіді на дзвінок. Для того щоб Вас почули достатньо натиснути одну кнопку.
-Надійність: міцний корпус, захист від вологи та великі кнопки допоможуть з легкістю користуватись раціями при будь яких погодніх умовах.
-Зона дії: радіостанціям не потрібно використовувати сучасні мобільні мережі, які, іноді, не покривають необхідної території. Завдяки цій особливості Ви завжди будете на зв'язку. Дальність роботи обмежується тільки особливостями радіостанцій.
-Додаткові функції та аксесуари: сучасні радіостанції мають дуже багато додаткових функцій, які значно підвищують ефективність роботи з ними. Це може бути: сканування каналів, індивідуальні та групові виклики, зміна потужності рації для економії батареї. Серед аксесуарів можна виділити: наявність гарнітур, кліпс для одягу, зарядних станцій та акумуляторів.
-Вартість розмов: розмови за допомогою радіостанцій є безкоштовними.


Для наших клієнтів ми пропонуємо оренду портативних радіостанцій Midland G7.

Вартість оренди однієї рації - 50 грн.

З характеристиками даної моделі можна ознайомитись тут.